O nas

O nas

Odvetniška pisarna Sedmak

Odvetniška pisarna Sedmak d.o.o. stremi k zagotavljanju pravnih storitev najvišje kakovosti na hiter in učinkovit način. Na vseh področjih, ki jih pokrivamo, se želimo odlikovati po obsežnih izkušnjah in poglobljenem znanju. Odvetniška pisarna Sedmak d.o.o. svoje storitve nudi širokemu naboru strank, med katerimi so gospodarske družbe, finančne institucije, družinska podjetja, samostojni podjetniki in posamezniki.

Naša glavna področja delovanja so nepremičninsko in gradbeno pravo, gospodarsko pravo in regulativa (varstvo osebnih podatkov, varstvo potrošnikov), pogodbeno pravo, delovno pravo, reševanje gospodarskih sporov in sporov v zvezi s finančnimi storitvami ter upravnih sporov.

Naši pravniki so zavezani k podajanju celovite storitve strankam, upoštevajoč ne le pravne, temveč tudi poslovne vidike. Prizadevamo si spoznati vse vidike poslovanja stranke in industrije, v kateri posluje, zato da bi lahko razumeli njene potrebe, ponudili optimalne rešitve in najboljše zastopanje.

Znanje in dolgoletne izkušnje na naših področjih delovanja nam omogočajo vodenje zahtevnih transakcij, vključujoč velike nepremičninske projekte, skupne podjeme in odkupe zavarovanih terjatev, svetovanje v zahtevnih regulatornih zadevah ter vodenje kompleksnih sodnih, arbitražnih in upravnih postopkov.

Hkrati naša pisarna s pridobljenim znanjem in izkušnjami zagotavlja celovito podporo številnim družinskim podjetjem pri njihovem vsakodnevnem poslovanju in urejanju korporativnih zadev ter pomaga številnim posameznikom pri optimiziranju strukture njihovega premoženja, prenosih premoženja na naslednjo generacijo in upravljanju zasebnih premoženjskih zadev.

Sedmak

Središče naših storitev predstavljajo pristni, zaupni in dolgoročni odnosi s strankami, ki cenijo našo odzivnost ter izčrpne, vendar jasne in razumljive odgovore.